...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Dziecko na diecie bezglutenowej – problem czy wyzwanie?

    Dziecko na diecie bezglutenowej – problem czy wyzwanie? 0

    Twoje dziecko ma zdiagnozowaną celiakię i musi stosować dietę bezglutenową? Z tym trudnym tematem zmaga się wielu rodziców. O celiakii, alergii na gluten i pozostałych schorzeniach związanych z nietolerancją glutenu mówi się coraz więcej, a co istotne, nie w kontekście kolejnej fanaberii dietetycznej, a poważnej choroby.

    więcej
  • Kawiarnie przechodzą na eko

    Kawiarnie przechodzą na eko 0

    Ekorewolucja w gastronomii stała się faktem. Także branża kawowa odczuła jej silny podmuch. Trend ten zbiegł się z wysypem rzemieślniczych palarni, z założenia bardziej tradycyjnych i przyjaźniejszych środowisku. Mamy więc u baristów rewolucję do kwadratu. I jak każda rewolucja ma ona swoje koszty.

    więcej
  • Mistrz Dekoracji - wydanie specjalne już dostępne!

    Mistrz Dekoracji - wydanie specjalne już dostępne! 0

    Po dłuższej przerwie wraca, a w nim: Marta Hidalgo i jej hipnotyzujące dzieła z czekolady plastycznej, słodkie stoły, torty kolosy, aktualne trendy dekoratorskie i 14 autorskich tutoriali polskich dekoratorek! Zacznij sezon razem z Twoim ulubionym Mistrzem Dekoracji w wydaniu specjalnym!

    więcej

Polecamy przeczytać

  • Sprzedawcy szczęścia - o roli marketingu w gastronomii

    Sprzedawcy szczęścia - o roli marketingu w gastronomii 0

    Cukiernia i piekarnia to miejsca, gdzie sprzedaje się nie tylko ciastka, bułki i lody. To miejsca, do których konsument przychodzi po odrobinę szczęścia. Dlatego tak ważne w ich działaniach są storytelling, social media i komunikacja. Jak to ugryźć? O tym rozmawiamy z Angeliką Borysiak z Brand2eat.

    więcej
  • Tortowa rywalizacja w Katowicach i Krakowie.

    Tortowa rywalizacja w Katowicach i Krakowie. 0

    Jesteś specjalistką od słodkich dekoracji? Masa cukrowa to twój ulubiony surowiec? A może nie ma lepszego od ciebie w pracy z kremem maślanym? Weź udział w Konkursie Tortów podczas Festiwalu Czekolady w Katowicach oraz Krakowie.

    więcej
  • Jak rodzime piekarnie przygotowały się do tłustego czwartku

    Jak rodzime piekarnie przygotowały się do tłustego czwartku 0

    Z marmoladą, ajerkoniakiem, musem, z budyniem, czy nawet pączki fit! W tłusty czwartek producenci prześcigają się w smakach pączków, w ich rozmiarach oraz wielkości produkcji. Sprawdźmy, jak przygotowały się polskie piekarnie, mniejsze i większe, do tegorocznego tłustego czwartku.

    więcej
  • Too Good To Go startuje w Trójmieście!

    Too Good To Go startuje w Trójmieście! 0

    Po sukcesie w Warszawie i Krakowie przyszedł czas na Trójmiasto! W aplikacji Too Good To Go dostępne są pyszne paczki-niespodzianki z niesprzedanym danego dnia jedzeniem z restauracji, kawiarni, sklepów i cukierni w całym Trójmieście.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe